Winst met Zilver

Winst met zilver. Dit was mogelijk in 2019.  Een opwaartse versnelling van de zilverprijs was vooraf aangegeven richting de abonnees.

De koersen van de edelmetalen zijn over het algemeen niet altijd duidelijk qua Elliott patronen (zie ook deze video). Er is dus niet altijd een goede verwachting van te geven.

Dit wordt goed gemaakt met de gevallen dat er WEL duidelijkheid is. Vaak wordt het patroon dan ook zeer goed uitgevoerd zoals ook het GOUD VOORBEELD van 2019. In juli 2019 verstuurde ik onderstaande analyse van de zilverprijs naar de leden. 

elliott wave zilver 2019 voor
Zilver analyse 9 juli 2019

Vanaf de bodem in november tot in februari vormde de koers een stijging. Deze stijging vormde een 5-wave patroon: een beweging bestaande uit 5 fases (in dit geval rode 1 t/m 5) die vaak de richting van de grotere trend aangeven.

Na de top in februari volgde een daling. Deze daling vormde geen 5-wave patroon, maar een abc-patroon. Dat is een correctievorm en komt dus voor tegen de trend in.

Zo waren er dus 2 signalen dat er een opwaartse trend gaande was: met de 5-wave stijging en met de abc daling. Toen de koers begon op te veren, leek dat de hervatting van de opwaartse trend. Om deze intact te houden was een hogere bodem nodig boven de met een rode streep aangegeven bodem.

De weg naar minimaal een hogere top boven de $16,20 was hoogstwaarschijnlijk ingezet. De grafiek hieronder laat zien hoe de koers dit punt zeer overtuigend doorbrak.

Elliott wave zilver 2019 na
Aangegeven doel ruimschoots behaald

Met het behalen van de $16,20 top was het minimale doel behaald en was het meest zekere deel van de stijging voorbij.

Bovenstaand voorbeeld laat daarmee mooi zien hoe de koers van zilver HET kenmerkende Elliott patroon goed opvolgde: de 5-wave stijging, gevolgd door een abc daling. Dagelijks hou ik allerlei markten in de gaten, op zoek naar de duidelijkste patronen.

En met vanaf 2006 ervaring met de Elliott Wave theorie, kan ik steeds beter inzien wat de meest betrouwbare kansen zijn. Deze geef ik door via de e-mail analyses. Probeer het in ieder geval eens uit als u belegger of trader bent en kijk of het een meerwaarde voor u biedt. 

KLIK HIER VOOR MEER INFO