Uitproberen

Maak kennis met de verwachtingen van Beursverwachting

Er zijn beleggers die al rond de 10 jaar de verwachtingen van mij ontvangen. Toch is het natuurlijk lastig voor u om vooraf in te schatten of de verwachtingen een meerwaarde kunnen hebben. 

Daarnaast zijn er verschillende manieren om de verwachtingen te krijgen: per e-mail, per YouTube video of per fysiek magazine (zie impressie magazine hieronder)

Om het mogelijk te maken om toch goed te proberen en te vergelijken, is er de mogelijkheid om een proefperiode van 2 maanden aan te gaan. 

Deze 2 maanden ontvangt u verwachtingen op alle manieren en van verschillende markten, gebruik makend van een introductie korting.

Na deze periode heeft u waarschijnlijk wel een beeld van de verschillende diensten. 

U ontvangt in deze periode van 2 maanden namelijk:

  • Ieder weekend en op woensdag de reguliere e-mail verwachting (Altijd AEX, meestal ook o.a.: DAX, Dow-Jones, Euro, Crypto) 
  • Ieder weekend de AEX video verwachting
  • Een exemplaar van het Beursverwachting magazine

Bij elkaar heeft dit normaal een waarde van €270, maar voor de 2 maanden proefperiode betaalt u de kennismakingsprijs van slechts €59,99! 

Daarbij ontvangt u dus dit allemaal 2 maanden lang zodat u kunt kijken welke manier van de verwachtingen het beste bevalt.

Tegen het eind van de 2 maanden ontvangt u van mij vanzelf een e-mail met de vraag of u de verwachtingen verder wilt blijven ontvangen en zo ja, op welke wijze, welke markten en hoe vaak. 

U zit met deze proefperiode dus nergens aan vast. Bevalt het niet, dan blijft het bij deze 2 maanden. Bevalt het wel, wie weet wordt u dan ook iemand die nog jaren de verwachtingen blijft ontvangen. 

Meld u aan via onderstaand formulier. 

Aanmeldformulier 2 maanden proefperiode:

Voor ontvangst e-mail & video verwachtingen
Waar magazine naar wordt verstuurd