Over Mij

Een kort verhaaltje over mij, de persoon achter deze website Elliottwaves.nl.

Mijn naam is Mark Steert (32) en ben ruim 13 jaar geleden (begin 2006) begonnen met beleggen. Destijds ging de beurs 1 kant op: omhoog. Ik stapte in wat aandelen en had al snel 20% rendement. Onderstaande afbeelding laat het opwaartse verloop van die tijd zien.

Elliottwaves.nl AEX 2006
AEX VERLOOP BEGIN 2006

Ik volgde verschillende beurssites om de meningen van analisten te volgen. En in mei en juni van dat jaar zakte de beurs opeens weg. Binnen 2 maanden verloor de AEX ongeveer 15%, wat hieronder is te zien.

AEX ZAKTE BIJNA 15% BINNEN 2 MAANDEN

Ik was verrast, maar in mijn hoofd had ik onthouden dat een analist had gewaarschuwd voor precies zo’n daling. Daarom wilde ik weten hoe die persoon vooraf kon aangeven dat de beurs ging zakken.

Al snel werd duidelijk dat hij de Elliott Wave methode gebruikte voor zijn analyses. Gelijk heb ik mij daarin verdiept en mij de theorie eigen gemaakt.
In 2008 crashten de beurzen wereldwijd.

Dankzij de Elliott Wave methode was ik al voorbereid op dat deze daling zou komen, zoals ik in dit artikel laat zien.

Destijds was er een website die objectief de visies van ruim 20 beursanalisten verzamelde voor de aanstaande week. In 2008 werd ik daar 3e, zoals hier is te zien.

Helaas is die website er daarna mee gestopt.

Daarna heb ik ruim 10 jaar lang voor een beurssite gewerkt, maar uiteindelijk besloten om dingen toch anders te willen op mijn eigen manier en besloten om te beginnen met Elliottwaves.nl.

Bekijk hier de verschillende diensten die ik aanbied en voor bijna iedere belegger / speculant zit er denk ik een leuke optie tussen.

MVG,

Mark Steert

Mark Steert Elliottwaves.nl