Beursverwachting.nl Hall Of Fame

Eigenlijk ongelooflijk, maar waar:

*Maanden voor de 2020 coronacrash plaatsvond op de beurzen, werd dit al in de verwachting aangegeven. 

*Ook dat erna de stijging naar records aan zat te komen, was opgenomen in de verwachtingen. 

Dit en andere uitzonderlijke voorbeelden zijn hieronder weergegeven om u een indicatie te geven van wat mogelijk is met de verwachtingen van Beursverwachting.nl. 

Tientallen Winstpunten AEX

Oktober 2021

aex oktober 2021

Plaatjes zeggen meer dan 1000 woorden:

Bekijk De Plaatjes

Hoogtepunten Maart 2021:

AEX, Bitcoin, Eur/Usd & Goud

aex maart

Bekijk hier het overzicht voor de maand maart, met mooi uitgekomen verwachtingen van de AEX, Bitcoin, Eur/Usd en Goud!

Bekijk Overzicht Maart

3 X Raak Binnen 1 Maand

September 2020

review sep 2020

AEX, GOUD EN DAX, de 3 markten waar een voltreffer werd behaald dankzij een duidelijk Elliott patroon dat tijdig werd ontdekt. 

Bekijk het hier!

Ruim 20 AEX Winstpunten

20 aex winstpunten

Bekijk hier de bewijzen hoe de leden in 3 dagen tijd ruim 20 AEX winstpunten konden pakken. 

Bekijk het hier!

Een Van Mijn Favorieten

aex 6mrt

Een van mijn favorieten qua uitgekomen voorspellingen vond plaats op de AEX. 

Bekijk het hier!

Ruim 10% Stijging Nasdaq100 Vroegtijdig Aangekondigd

nas 6 mrt

Bekijk hier hoe de ontvangers van de analyses vooraf werden geïnformeerd over de toen nog aanstaande stijging op de Nasdaq100. 

Bekijk het hier!

Bitcoin achtbaan januari 2021 gaf vele kansen

elliottwavesnl bitcoin jan 2021

Sinds januari bied ik met Elliottwaves.nl een nieuwe dienst: de Bitcoin analyses. Dat de dienst zijn meerwaarde heeft, werd gelijk bewezen in de eerste maand van 2021 met o.a. 2 crashes die vooraf werden aangekondigd. 

Kijk En Lees Verder!

Neerwaartse Draai AEX

draai aex sep 2020

Eind augustus 2020 kon ik de ontvangers van mijn update op tijd aangeven dat een dalingsgolf aanstaande was. Niet lang nadat de update  werd verstuurd, begon de AEX met een behoorlijke daling van ruim 2%. In dit artikel laat ik zien hoe dat mogelijk was.

Hoe Draai Vooraf Zichtbaar Was

Mooie Eur/Usd Stijging

eurusd2020

1.082 was de koers van de Eur/Usd op het moment dat de verwachting van een stijging naar 1.12 werd verzonden naar de ontvangers van mijn analyses. Een stijging van ruim 3,5%. Met de juiste handelsproducten was daar een fraaie winst mee te halen! Dit artikel laat zien hoe ik de stijging vooraf kon zien aankomen.

Bekijk Artikel

CoronaCrash

coronacrash

De CoronaCrash op de beurzen was vorig jaar (!) al zichtbaar op de radar, dankzij de Elliott wave methode. Bekijk hoe dat ging in dit artikel. 

CoronaCrash

Flinke Zilverstijging

zilverstijging

In 2019 kon een opwaartse versnelling van de zilverprijs vooraf worden aangegeven richting de abonnees. Bekijk het hier. 

Zilver Stijging

Opwaartse Rit Bitcoin

opwaartse rit bitcoin

De Elliott Wave methode kan ook worden toegepast op de koers van de Bitcoin. Bekijk hier hoe in 2019 een mooie stijging vooraf werd aangegeven richting de leden. 

 

Long Trade Bitcoin

Goud(en) Voorspelling

gouden voorspelling

Koersbewegingen kunnen voorspelbaar zijn! Dit artikel laat zien hoe dat bij de goudprijs voor mooie handelskansen zorgde. 

Het Bewijs

AEX 2018: Glazen Bol

glazen bol

Wederom bewijs dat de AEX koers soms voorspelbaar kan zijn. Meerdere belangrijke draaien werden vooraf aangegeven + de omvang van de beweging NA de draai! 

AEX 2018

Elliott Wave vs. TA

ew vs ta 2

Bekijk hier een voorbeeld wat laat zien waarom de Elliott Wave methode in mijn optiek een beter hulpmiddel is dan 'normale' technische analyse. 

EW vs TA

34%(!) Stijging AEX Voorspeld

34%stijgingWat u hier gaat zien, grenst in mijn ogen aan de limiet van wat mogelijk is qua het voorspellen van beurskoersen... Maarliefst 5 voorspellingen achtereen die uitkwamen. 

Bekijk De 5 Voorspellingen

Trend Is Your Friend

trendfreiend 2

”The trend is your friend” is waarschijnlijk een van de meest bekende beurswijsheden. Het nadeel van deze beurswijsheden alleen dat ze makkelijker klinken dan dat het is. Ook het bepalen van de trend is niet altijd even makkelijk. Kijk hier hoe de Elliott Methode kan helpen. 

Trend Bepaald Met Elliott Wave

Gokken?

toeval

De beurs kan 2 kanten op. Het kan stijgen of het kan zakken. Dat betekent dat er 50% kans is dat een goede richting wordt gekozen als er wordt gegokt. Veel mensen beweren dat niemand de beurs echt kan voorspellen en dat een goed uitgekomen verwachting geluk is, of een toevalligheid. Gokken dus.

In dit artikel laat ik een voorbeeld zien dat in mijn ogen duidelijk maakt dat het geen toeval betreft.

Bekijk Voorbeeld

10% AEX Stijging

10%AEX stijging

Hoe mijn volgers dankzij de Elliott Wave methode vroegtijdig werden gewaarschuwd voor een 10% stijging van de AEX leest u op deze pagina.

De ''Waarschuwing''

Korte Termijn Trade Eur/Usd

kt eurusd

Hoewel minder betrouwbaar, toch kunnen er soms mooie korte termijn trades worden gedaan met behulp van de Elliott Wave methode. Een goed voorbeeld is hier te zien, zich afspelend bij de Eur/Usd.

Bekijk KT Set-up

Eur/Usd Van 1.51 Naar 1.23 (!)

eurusdcrash

Bekijk hier hoe op een stand van 1.51 werd gewaarschuwd dat de Eur/Usd klaar was voor een daling naar 1.23. Een beweging van maarliefst 18,5%! 

Grote Eur/Usd Daling

Kop Schouder Patroon

kopschouder

Voor mijn analyses gebruik ik eigenlijk alleen de Elliott Wave methode. Heel soms is er echter een overduidelijk signaal uit de ”normale” technische analyse dat ik niet kan negeren. Bekijk het hier, maar zie waarom de Elliott Methode toch leidend is!

Kop Schouder Patroon

2008: Grootste Crash AEX

crash 2008

Het slechtste beursjaar voor de AEX ooit (-50%). Dat was 2008. 

Dankzij de Elliott Wave methode was ik een van de weinigen die deze daling vroegtijdig aan zag komen. Bekijk hier de bewijzen daarvan. 

2008 Crash