E-mail Verwachtingen

De manier waarop de verwachtingen al 15 jaar worden verstuurd. Ontvang een e-mail met daarin de verwachting van de markten waarop u zich heeft aangemeld.

De 4 keuzes daarvoor zijn:

1) ALLES

Wilt u zoveel mogelijk verwachtingen en de meeste kansen ontvangen? Kies dan deze optie: alle grotere financiële markten waar een verwachting over gegeven kan worden op basis van de Elliott wave methode. De AEX wordt hier altijd behandeld. Verder bijna altijd de DAX, Dow Jones en Bitcoin of Ethereum. Daarnaast indien mogelijk ook: S&P500, Nasdaq100, Nasdaq Composite, Euro, Goudprijs, Zilverprijs en de olieprijs. Kies hieronder hoe vaak u deze verwachtingen wenst te ontvangen. 

2) ALLEEN AEX

De financiële markt met de meest betrouwbare verwachtingen: de AEX. En uiteraard ook een markt wat van belang is om de algemene trend bij te houden ook wanneer u individuele aandelen heeft. Bijvoorbeeld de crash van 2020 werd vooraf aangekondigd en ook de stijging erna naar nieuwe recordstanden. Onmisbaar voor iedereen die iets met de AEX doet op wat voor manier dan ook. 

3) ALLEEN CRYPTO

Heeft u geen behoefte aan verwachtingen van de aandelenbeurzen en grondstoffen? En gaat uw focus eigenlijk alleen uit naar de Bitcoin en Ethereum? Dan is dit uw keuze. Met name de grootste en duidelijkste markten worden behandeld, Ethereum en Bitcoin, maar ook voor Ripple en andere coins geldt vaak globaal dezelfde stijging- en dalingsperiode. 

4) ALLEEN GASPRIJS

Gaat de gasprijs weer fors stijgen? Of komt er juist een gunstige periode aan voor uw energiekosten? De verwachting van de gasprijs kan helpen bij het bepalen of u een nieuw energiecontract af gaat sluiten of dat u het moet laten zoals het is. Uiteraard geen garanties, maar een extra indicatie die meegenomen kan worden ter overweging.