10% Stijging AEX Voorspeld

Een forse stijging van 10% op de AEX was juist voorspeld. Hoe mijn volgers dankzij de Elliott Wave methode vroegtijdig werden gewaarschuwd voor deze stijging van de AEX leest u op deze pagina.

In juni 2013 stond de AEX rond 340. Vanuit de Elliott Wave methode waren er signalen van een geplaatste bodem. De weg naar boven leek hervat. Onderstaande afbeelding laat een analyse van die periode zien.

Elliott Wave AEX 26 juni 2013

De verwachting was dus dat de AEX door zou stijgen tot boven de top rond 373 van enkele weken eerder. Een signaal daarvoor was dat de daling vanaf de 373 top uit 3 fases bestond (a, b en c), binnen een evenwijdig trendkanaal.

Het eindpunt van de golf c fase werd mooi rond de onderzijde van dit trendkanaal geplaatst. Daarmee stond een volledige correctie op de grafiek.

Toen daarna de koers ook duidelijk begon te stijgen, waren dat dus signalen dat de daling hoogstwaarschijnlijk voorbij was.

Onderstaande grafiek laat zien hoe dit juist was en dat de AEX inderdaad op weg was naar de 373 top.

Elliott Wave AEX 24 juli 2013

Bovenstaand voorbeeld geeft een indicatie van wat mogelijk is met de verwachtingen van Beursverwachting. Mis de volgende kansen niet. Meld u aan voor de nieuwste verwachtingen: 

Add a Comment

You must be logged in to post a comment