Winst dankzij Bitcoin

DIT IS EEN ARTIKEL UIT 2019  

Winst dankzij Bitcoin: het was mogelijk voor de abonnees. De recente felle stijging ging namelijk exact volgens verwachting. 

Onderstaande afbeelding laat zien hoe op 22 juli (!) de latere stijging reeds werd aangekondigd. 

Elliottwaves.nl Bitcoin analyse 22 juli

Ten eerste was de koers exact opgeveerd vanaf de onderkant van het dalende trendkanaal. Daarbij komt dat de stijging vanaf die bodem een blauwe 5-wave vormde.

Dit patroon komt nooit alleen en heeft dus altijd een vervolgbeweging in dezelfde richting nodig. Toen die blauwe 5-wave dus was afgerond, was later een vervolgstijging te verwachten. Maar eerst ontbrak een tussentijdse daling. 

In de tekst staat dit ook aangegeven: die daling moest een hogere bodem zetten boven de $9085.

Onderstaande afbeelding laat de analyse van 30 juli zien.

Elliottwaves.nl Bitcoin analyse 30 juli

De koers kwam ZEER dicht bij de rode lijn, waar het dus boven moest blijven.

Maar binnen de Elliott Wave theorie zijn de grenzen pas doorbroken wanneer ze echt zijn doorbroken. In de analyse gaf ik dan ook aan dat het nog steeds een goede kans was om opwaartse posities in te nemen voor de verwachte vervolgstijging.

Die zou minimaal naar de groene lijn moeten gaan, rond $11.100. En onderstaande grafiek laat de huidige situatie van de Bitcoin zien.

Elliottwaves.nl Bitcoin analyse 5 augustus

Te zien is dat de koers ruim de groene lijn is doorbroken. Het koersdoel is bereikt! 

In bovenstaand voorbeeld kon dus op een laag punt worden ingezet op deze stijging. Dit was mogelijk dankzij de Elliott Wave methode, wat de enige methode is om VOORAF al bewegingen aan te geven in deze mate. 

Want zoals op de eerste afbeelding is te zien, kon ik dankzij het patroon al weken vooraf de verwachte stijging intekenen. De daling gaf mooie kansen om daar posities op in te nemen.

Recent kon ook dankzij de goudprijs worden geprofiteerd van een fraaie handelsmogelijkheid (bekijk hier het artikel daarover).

Profiteer ook mee van de kansen. En uiteraard komt niet altijd alles goed uit, maar in mijn optiek is er geen betere methode om juiste verwachtingen af te geven dan de Elliott Wave methode.

KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE OVER DE VERWACHTINGEN EN AANMELDEN