Elliott Wave AEX Analyse 10 Augustus

Mijn verwachting voor het aanstaande koersverloop van de AEX leest u hier.

Maar voordat ik naar de AEX ga, wil ik u graag wijzen op het feit dat ik naast de AEX ook andere markten analyseer en kijk waar de handelskansen liggen.

Zo was er vorige week een mooie kans bij de Bitcoin, wat in dit artikel wordt behandeld.

En nu verder naar de AEX.

Volgens mijn analyse heeft de AEX in juli een belangrijke top geplaatst. Sindsdien zou een daling moeten zijn gestart, die de AEX uiteindelijk fors lager moet gaan zetten.

Onderstaande grafiek laat zien hoe dit schematisch eruit komt te zien.

Elliott Wave AEX 10 augustus

Volgens het patroon dat de AEX aan het vormen lijkt te zijn, is een zogenaamde 5-wave daling te verwachten. De eerste fase daarvan, daling 1, is mogelijk afgerond.

De fase 2, opwaartse correctie, zou dan zijn gestart. Dat is echter nog wel minimaal en de koers moet dan komende week verder oplopen, om echt te kunnen stellen dat de fase 2 is gestart. Deze moet een lagere top zetten onder die van juli. Mogelijk dat daarmee de recent ontstane gaps gesloten kunnen worden.

Maar de verwachting blijft dus dat ook als de koers eerst gaat stijgen, de grotere trend voorlopig neerwaarts is gedraaid. En pas als er een voltooid 5-wave dalingspatroon is gevormd, kan er weer opwaarts worden gekeken.

Dit hou ik uiteraard zeer goed in de gaten en als u daarvan op de hoogte wilt blijven, kunt u zich abonneren om de e-mail analyses.

Daarin krijgt u iedere dinsdag, donderdag en in het weekend een e-mail met verwachtingen van onder andere de AEX, Wall Street en de Euro/Usd. En in het geval van speciale ontwikkelingen, stuur ik ook tussentijds extra updates, zodat u geen handelskansen hoeft te missen.

****AANMELDEN E-MAIL ANALYSES KAN HIER****

Tags: No tags

Add a Comment

You must be logged in to post a comment