AEX Analyse 14 September

De AEX kende een goede handelsweek, maar de resterende opwaartse ruimte lijkt beperkt. In deze analyse laat ik zien waarom.

Vorige week liet ik onderstaande afbeelding zien.

elliottwave aex 7 september
AEX VORIGE WEEK

De boodschap was toen:

”De AEX heeft een omgekeerd kop schouder patroon gevormd en op basis van dit patroon zou de stijging nog door kunnen zetten naar de 574 zone.”

Onderstaande grafiek laat de huidige situatie zien.

Elliottwave aex 14 september
AEX NU

De koers heeft de afgelopen week de 574 zone ruimschoots bereikt. Volgens mijn Elliott telling zou de huidige stijgingsfase een top moeten zetten onder de julitop (rode lijn). Veel opwaartse ruimte is er dus niet meer en daarom ga ik ervan uit dat de top nu dichtbij is.

Het is de komende tijd wachten op een duidelijke draai, die aangeeft dat de golf 2 stijging vanaf de augustusbodem is afgerond. De aanstaande dalingsfase zou de AEX fors lager moeten brengen.

Dit geeft interessante handelskansen, waar op ingespeeld kan worden. Tevens is er sinds deze maand een SMS dienst, waar u zich aan kunt melden.

Daar krijgt u bericht wanneer een positie ingenomen kan worden op een markt en wanneer deze weer gesloten moet worden.

Afgelopen week werd de eerste positie gesloten en dat was met een leuke winst met een trade op Bitcoin van ongeveer €80 op een portefeuille van €2.000 (zie afbeelding hieronder). Wie meedoet met €5.000 zou €200 winst hebben gehaald.

Wist op Bitcoin
GESLOTEN WINSTTRADE BITCOIN

Om deze dienst uit te proberen, krijgt u de eerste 2 signalen gratis. Daarna betaalt u slechts 5% van de behaalde winst per gesloten positie. Zo betaalt u geen vaste kosten als er geen winst wordt behaald.

No profit? No pay. Eerlijker kan niet.

Bekijk de verschillende diensten en kijk wat het best bij u past:

OVERZICHT DIENSTEN ELLIOTTWAVES.NL

Tags: No tags

Add a Comment

You must be logged in to post a comment