AEX Analyse 30 Mei

In deze AEX analyse laat ik zien dat de weg naar boven voor lange tijd ingezet kan zijn.

In de analyse van vorig weekend gaf ik al aan dat de opwaartse trend leek te zijn hervat. De correctiefase was voorbij en hogere koersen mochten worden verwacht. Onderstaande grafiek stond afgebeeld.

aex 23 mei 2020
AEX Vorige Week

De AEX wist de afgelopen week inderdaad nieuwe hogere koersen neer te zetten. De grafiek hieronder laat de huidige situatie zien.

elliott wave aex 30 mei 2020
AEX Nu

De AEX heeft vanaf de maartbodem een eerste stijgingsgolf 1 afgerond. En het lijkt er dus op dat de golf 2 correctiefase ook al voorbij is en dat de vervolgstijging, golf 3, nu bezig is. Dat dit zeker kan, laat ik zien met onderstaande grafiek van de S&P500, van het koersverloop na de maartbodem van destijds.

spx 2009 bodem

Wat ik wil laten zien, is de daar ook relatief kleine golf 2 correctiefase. En daarna volgde toch een golf 3, die maar door bleef gaan naar fors hogere koersen.

De AEX zal natuurlijk niet exact hetzelfde pad gaan volgen, maar qua grote lijnen wel; de weg naar boven zou de komende tijd doorgezet moeten worden. Er is nog een kleine kans op een alternatief scenario, waarbij de golf 2 correctie nog niet is voltooid.

Eur/Usd bereikt koersdoel

Uiteraard hou ik dat voor de leden goed in de gaten, met ook doordeweeks updates, van ook andere markten. Zo bereikte de Eur/Usd gisteren het koersdoel rond 1.115 dat enkele weken terug werd aangegeven, zoals hieronder is te zien.

Ook u kunt dit alles eens uitproberen en zien of het voor u een meerwaarde geeft. Probeer het vrijblijvend voor 2 maanden, voor maar €14,95! Daarna beslist u of u verder wilt gaan of dat het toch niet wat voor u is.
Interesse? Klik dan hier voor meer info.

Tags: No tags

Add a Comment

You must be logged in to post a comment