AEX Analyse 23 Mei

In deze analyse laat ik zien dat de situatie voor de AEX er gunstig uit lijkt te zien.

Hoe anders was dat nog vorige week. Ik ging toen nog uit van een verdere daling, wat op onderstaande grafiek is te zien.

elliott wave aex 16 mei 2020
Vorige week leek golf c nog niet afgerond

Na afronding van de 5-wave stijging vanaf de maartbodem zou een abc correctie moeten worden gevormd. Eerst een golf a daling, daarna een tussentijdse golf b stijging en daarna weer een daling tot de golf a daling bodem of lager.

En vorige week was de golf c daling nog niet tot onder de golf a bodem gekomen, waardoor ik uitging van een verdere aanstaande daling. En nu moet ik concluderen dat ik niet naar verschillende timeframes heb gekeken, waar ik een ”waarschuwing” had kunnen zien. Want onderstaande grafiek is op uurslotbasis en daar was de golf c daling al wel onder de golf a bodem gekomen.

Elliott wave aex 23 mei 2020
AEX in opwaartse trend zolang boven rode lijn

De correctie zag er daar dus volwaardig uit en KON zijn afgerond. In het meest bullishe geval zou de correctie al zijn afgerond en na afgelopen week lijkt het erop dat dit inderdaad het geval is.

Vanaf de maartbodem werd daarmee een eerste stijgingsgolf gezet, de rode golf 1. Daarna volgde de rode 2 correctie en nu zou dan een rode 3 stijging bezig kunnen zijn. Dit blijft de verwachting tenzij de rode lijn wordt doorbroken.

Uiteraard blijf ik dit goed monitoren en als u lid wordt ontvangt u ook doordeweeks analyses, met indien mogelijk meer belangrijke grenzen, koersdoelen en andere markten.

Probeer vrijblijvend 2 maanden de analyses voor slechts €14,95.

KLIK HIER VOOR MEER INFO EN AANMELDEN.

Tags: No tags

Add a Comment

You must be logged in to post a comment