aex (3)

AEX, NASDAQ & ETHEREUM | Donderdag 17 Augustus

AEX

AEX 17 augustus

De AEX staat momenteel ruim een procent lager en is daarmee onder de 750 gezakt. In de bespreking van vorige week werd al aangegeven dat er een verdere daling werd verwacht. De daling is daarmee geen verrassing. Het volgt daarmee tot nu toe in ieder geval mooi het pad dat verwacht wordt bij een bepaald Elliott Wave patroon. Dit patroon oogt nog niet voltooid. Daarom blijft de verwachting negatief voor de komende tijd. Uiteraard blijf ik een vinger aan de pols houden voor de leden, die tot maar liefst 5x per week een update ontvangen van de situatie en verwachting.

En het is niet alleen de AEX die wegzakt. In de VS hebben de beurzen het ook lastig.

NASDAQ100

Nasdaq 17 augustus

Te zien is hoe de koers de laatste weken steeds verder wegzakt. De afbeelding laat echter ook zien hoe de koers de weken ervoor juist fors was opgelopen. Een correctiefase is dan ook niet zo verwonderlijk.

Ook hier geldt dat de leden op de hoogte zijn van het verwachte dalingspotentieel voor de huidige fase.

ETHEREUM

Ethereum 17 augustus

En ook de cryptovaluta hebben het lastig. Hierboven is het recente koersverloop van de Ethereum afgebeeld. Er was kans op bodemvorming vorige week, maar die kans is niet gepakt.

De koers is nu verder aan het zakken en het wachten is nu op een bodem. De situatie oogt wel als een daling binnen de opwaartse trend. Zodra de bodem er staat kan een mooie stijging worden verwacht die wel weken tot maanden aan kan houden.

4 WEKEN KENNISMAKING KORTING

Al met al dus druk op vele financiële markten en de AEX weer onder de 750. Om ook meer details te krijgen over de verwachte richtingen, koersen en belangrijke grenzen van bovenstaande en ook andere markten kunt u 4 weken kennis maken met de verwachtingen voor een mooie introductie korting, zonder verdere verplichtingen.

Meer info over de verwachtingen en aanmelden voor die 4 weken kan via deze link. 

MVG,

Mark

Tags: No tags

Add a Comment

You must be logged in to post a comment