aex (2)

Dinsdag 8 Augustus: AEX, Euro & Ethereum

Een korte bespreking van de AEX, Euro & Ethereum leest u hier.

AEX

AEX 8 augustus

De AEX heeft een top geplaatst eind vorige maand en is daarna aardig teruggezakt. Met deze daling is de situatie voor eerst wat minder positief zo lijkt het.

Er zijn nog wat gaps open, die zijn ontstaan met deze terugval, maar er is op dit moment nog geen poging gedaan om deze te dichten. Bij deze gaps mag uiteraard eventueel weerstand worden verwacht.

Voor de komende tijd (weken) lijkt de koers verder onder druk te kunnen komen om een patroon af te ronden.

 

EURO

Euro 8 augustus

De Euro liet vorige week een mooie stijging zien. Ik zeg mooi, omdat dit past binnen de toch wel behoorlijk positieve verwachting voor de komende tijd.

De koers bleef gisteren en vandaag weer wat hangen, maar uiteindelijk lijkt de koers aardig op te kunnen gaan lopen.

 

ETHEREUM

Ethereum

De koers van Ethereum is de laatste tijd langzaam maar zeker steeds verder terug aan het zakken nadat de koers een sterke periode kende tot half juli.

Volgens mijn analyse is de daling echter tijdelijk van aard. Kansen zijn er hierdoor om in te spelen op de verwachte vervolgstijging de komende tijd.

Momenteel zijn er voor kortere termijn traders dus wel kansen. De echte koersdoelen en belangrijke grenzen van de hier behandelde markten en andere markten zijn bekend bij de leden.

Uiteraard kunt u ook lid worden. Bekijk DEZE pagina voor meer informatie en om gebruik te maken van de kennismaking optie.

Dit bericht zal blijven staan op de website, ook als ondertussen de visie verandert. Zo was ik vorige keer nog positief over de AEX, maar kon ik 1 of 2 dagen later aan de leden al waarschuwen over de gegroeide kans op een dalingsfase.

MVG,

Mark Steert

Tags: No tags

Add a Comment

You must be logged in to post a comment