AEX Analyse 15 Juni

Een nieuwe AEX analyse leest u hier. Maar voor ik naar de huidige situatie ga, kijk ik eerst even naar of de analyse van vorige week is uitgekomen. Onderstaande AEX grafiek stond daarbij afgebeeld. 

De boodschap van vorige week was: Een golf b terugval/consolidatie mag worden verwacht, waarna de stijging nog een streep omhoog kan, met de c fase. 

Onderstaande afbeelding laat de huidige situatie van de AEX zien. 

Vorige week gaf ik aan dat een golf b terugval verwacht kon worden. Deze golf is inderdaad gekomen, nadat de stijging eerst tot dinsdag doorzette. De beweging vanaf de bodem begin juni moet een abc stijging worden.

Daarvoor is na de huidige golf b correctie/consolidatie een golf c stijging nodig. Het wachten is nu dan op die stijging.

En wanneer die inderdaad netjes volgens plan komt, dan geeft dat een goede kans om neerwaartse posities in te nemen voor de verwachte vervolgdaling. 

Deze analyse is gemaakt op basis van de huidige situatie en zal hier op de site blijven staan, ook als er eventueel een andere visie de voorkeur heeft gekregen. Om daar ook van op de hoogte te blijven en concretere koersdoelen en grenzen te krijgen, kunt u zich abonneren op de e-mail analyses, waar u iedere dinsdag, donderdag en in het weekend een e-mail krijgt met belangrijke marktverwachtingen.

Tags: No tags

Add a Comment

You must be logged in to post a comment