Wekelijkse AEX Analyse

AEX Analyse 9 Juni

aex13 juni

Verwachting: Een golf b terugval/consolidatie mag worden verwacht, waarna de stijging nog een streep omhoog kan, met de c fase. 

Vanaf de top in april tot eind mei zakte de AEX weg. Deze daling vormde een 5-wave figuur, zoals op de grafiek hierboven is te zien.

Een 5-wave beweging komt voor in de richting van de trend en wordt daarna opgevolgd door een abc correctie, waarna de trend weer wordt hervat.

Nadat de daling eind mei werd afgerond als 5-wave, is dus een opwaartse correctie abc-beweging gestart. Zodra deze is afgerond, is een nieuwe daling te verwachten om de neerwaartse trend te vervolgen. De opwaartse correctie zou zoals gezegd uit 3 fases moeten gaan bestaan; a, b en c.

Vanaf de golf 5 bodem is de AEX eigenlijk in 1 streep/fase gestegen en lijkt dus nog in de golf a fase te zitten. Een golf b terugval/consolidatie mag worden verwacht, waarna de stijging nog een streep omhoog kan, met de c fase. 

Deze analyse is gemaakt op basis van de huidige situatie en zal hier op de site blijven staan, ook als er eventueel een andere visie de voorkeur heeft gekregen. Om daar ook van op de hoogte te blijven kunt u zich abonneren op de e-mail analyses, waar u iedere dinsdag, donderdag en in het weekend een e-mail krijgt met belangrijke marktverwachtingen.

Aanmelden kan via onderstaande knop. 

Add a Comment

You must be logged in to post a comment