AEX Analyse 25 april

Lees hier de nieuwe AEX analyse.

In de analyse van vorige week was de boodschap dat de AEX een eerste stijging vanaf de maartbodem afgerond had en dat daarna een correctiefase was gestart. Een verdere daling leek aanstaande en onderstaande grafiek stond afgebeeld.

elliottwave aex 28 apr 2020
Vorig weekend leek correctiefase al bezig

De AEX zakte echter niet door en daarmee is duidelijk dat de eerste stijgingsgolf vanaf de maartbodem nog actueel is/was. Onderstaande grafiek laat de huidige situatie zien.

elliottwave aex 25 apr 2020
De stijgingsfase was echter nog niet voltooid, nu mogelijk wel?

Nog steeds blijft het zo dat de stijging vanaf de maartbodem zich laat labelen als 5-wave beweging, wat betekent dat de grotere trend opwaarts lijkt te zijn. Na afronding van een 5-wave, volgt een abc correctie. De vraag is nu wanneer de 5-wave stijging afgerond gaat zijn. Bovenstaande grafiek laat zien dat de top mogelijk al is geplaatst.

En wat betekent dit?

De boodschap is dat er gezien de mogelijk afgeronde 5-wave een erg grote kans is op een abc correctiedaling. Dat is echter niet per se iets om posities op in te zetten, want het is tegen de opwaartse trend.

Beter is het om te wachten tot de correctie ten eerste komt, en daarna het eindpunt ervan te gebruiken om in te spelen op de verwachte vervolgstijging.

Daarvoor zal ik uiteraard de leden goed op de hoogte houden, met de doordeweekse analyses. Als u nog geen lid bent, kan dit dus een goed moment zijn om het eens te proberen.

Normaal betaalt u €14,95 per maand voor de analyses, maar nieuwe leden krijgen voor die prijs 2 maanden analyses; 1 maand analyses cadeau dus.

Onder andere de recente 30% crash werd in de analyses vooraf aangekondigd; die €14,95 is daarom denk ik een scherpe prijs.

Klik hier voor meer info & aanmelden.

Tags: No tags

Add a Comment

You must be logged in to post a comment