Nieuwe Dienst: FLITS Berichten

Sinds begin dit jaar heb ik voor Elliottwaves.nl een nieuwe dienst in de aanbieding. De zogenaamde FLITS berichten.

Er zijn mensen die gewoon volledig op de hoogte willen blijven van mijn visie en zo een vinger aan de pols houden. Is de opwaartse trend nog bezig? Is er een draai aanstaande? Is er kans op een crash? Is er kans op een versnelling? Daarvoor zijn de reguliere analyses. Vooral langere termijn speculanten / swingtraders en beleggers hebben baat bij deze analyses.

Er is echter ook een groep die juist alleen bij concrete belangrijke handelskansen op de hoogte willen worden gehouden. En daarvoor heb ik dus de FLITS berichten bedacht. En ondanks dat de markten eigenlijk volledig de verwachtingen volgen, waren er helaas niet zoveel van deze FLITS berichten om te versturen.

Daarnaast merk ik dat ik zelf nog scherper moet zijn daarin, waar dus een verbetering ligt waar ik aan moet en ga werken. Echter, het enige AEX FLITS bericht dat werd verstuurd was wel direct een ZEER fraaie al zeg ik het zelf.

Onderstaande afbeelding laat het FLITS bericht zien van 23 februari alweer, over dus de AEX.

Eenvoudig & Beknopt: voorbeeld FLITS bericht

Het laat mijn globale verwachting zien in de grafiek, gebaseerd op de bijbehorende Elliott theorie. Maar verder is het de bedoeling dat iedereen, met of zonder ervaring, dit moet snappen.

De tekst is verder zeer beknopt en daarmee als het goed is zeer duidelijk. Er wordt een duidelijk doel van minimaal 700 benoemd, wat geldig blijft zolang de 633.6 niet neerwaarts wordt doorbroken. Onderstaande afbeelding laat de huidige situatie zien.

De stijging naar 700 is inderdaad gekomen

De AEX heeft inderdaad de verwachte stijging naar minimaal 700 gevormd zoals u uiteraard wel heeft meegekregen. Maar het is dus mooi om te zien hoe juist die terugval in februari gebruikt kon worden om in te spelen op deze verwachte hervatting van de stijging. Dit is dus een voorbeeld van hoe ik graag de FLITS berichten in wil zetten.

SMS Alert & Eerlijke Prijs

En omdat er dus geen regel in zit wanneer een handelskans zich voordoet, is het mogelijk (en aan te raden) om ook een SMS-alert te laten ontvangen zodra een FLITS bericht is verstuurd. Zo weet u wanneer u uw mail moet bekijken en komt u niet bijvoorbeeld ‘s avonds tot de ontdekking dat er die ochtend een fraaie instapkans was, die inmiddels weer is verkeken.

Het enige nadeel is dat het mogelijk is dat er enige tijd geen FLITS berichten te versturen zijn. Daarom heb ik besloten om geen vaste prijs per periode te vragen, maar om een tegoed aan FLITS berichten aan te kunnen schaffen.

Ga voor meer voorbeelden, info en aanmelden naar deze pagina.

Heeft u vragen of opmerkingen? Mail dan naar info@elliottwaves.nl

Tags: No tags

Add a Comment

You must be logged in to post a comment