dow31okt (1)

Marktbespreking Woensdag 29 November: Sterke Beursweken

Marktbespreking Woensdag 29 November: Sterke Beursweken

De AEX kent een sterke reeks van beursweken. Vandaag bespreek ik weer kort de situatie op de beurzen.

Vul uw e-mail adres in en ontvang direct bericht bij de volgende marktbesprekingen

AEX Blijft Hangen

Wanneer de AEX grafiek wordt bekeken, dan ziet het er sterk uit:

AEX 29 november 2023

Koersverloop AEX

Dan is het toch wel opvallend om vast te stellen dat bij mijn vorige marktbespreking van toch alweer 2 weken terug, de AEX ook al rond 765 stond! De koers heeft dus vooral de periode daarvoor veel terrein gewonnen. Hoe dan ook, het ziet er sterk uit en in eerdere marktbesprekingen gaf ik al aan dat er ook een positieve periode werd verwacht.

De AEX klimt nu langzaam maar zeker toch richting de 800. In de zomer slaagde de index er niet in om erboven te breken; in juli werd rond 795 de hoogste stand van het jaar geplaatst. Daarmee blijft de AEX relatief gezien achter bij de beurzen in de VS.

Wall Street Sterk

Charlie Munger, de rechterhand van Warren Buffet, is overleden op 99 jarige leeftijd. Dit gebeurt met de beurzen in de VS op recordwaardige niveaus.

De Nasdaq100 zette enkele handelsdagen geleden de hoogste stand neer sinds begin vorig jaar. Daarmee werd het koersdoel rond 16.000 bereikt dat al lange tijd bekend was bij de leden.

Hieronder is de Dow Jones weergegeven.

Dow Jones 29 november 2023

Richting Hoogste Stand Van Het Jaar

Links op de afbeelding is de hoogste stand van het jaar te zien. De Dow Jones nadert dat punt duidelijk nog meer dan de AEX. Een sterke reeks heeft de index rond de 3.000 punten hoger gezet in ongeveer een maand tijd.

Zeer indrukwekkend! Het is dan ook mooi voor de ontvangers van de verwachtingen dat ze tijdig werden ingelicht over de positieve signalen van de Dow Jones.

Zie de afbeelding die ik 31 oktober gebruikte voor de Dow Jones:

Dow Jones 31 okt 2023 elliott wave

Op Tijd Gewaarschuwd Voor Stijging

Rond 33.000 al signalen van een geplaatste bodem. De 36.000 regio was daarna het eerste doel en dat is nu dus wel zo goed als bereikt.

Ruimte Voor Daling

Dit was een mooie kans en laat zien wat de meerwaarde van de verwachtingen kan zijn. Voor de komende tijd worden er meer kansen verwacht: er is daarbij ook ruimte voor een eventuele mooie daling. De belangrijke grenzen en kansen zijn bekend bij de leden.

Wilt u dit ook ontvangen? Probeer dan eens het 2 maanden kennismaking ”abonnement”, dat gelijk stopt na de 2 maanden en waarmee u een beeld kunt krijgen van de verwachtingen.

KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE DAAROVER

Tags: No tags

Add a Comment

You must be logged in to post a comment