BTCNU

Marktbespreking Woensdag 6 December: Bitcoin & AEX

Marktbespreking Woensdag 6 December: Bitcoin & AEX

De koers van de Bitcoin is de laatste dagen fors gestegen. Vorige week gaf ik in de leden update aan dat dit werd verwacht. Vandaag laat ik zien hoe dit ging en bespreek ik kort de AEX. 

Vul uw e-mail adres in en ontvang direct bericht bij de volgende marktbesprekingen

Bitcoin Uitbraak

De koers van de Bitcoin is de laatste handelsdagen meer dan 10% gestegen! De koers vormde daarvoor een zijwaarts patroon, waaruit een opwaartse uitbraak verwacht mocht worden. Dit kon ik vast stellen door het toepassen van de Elliott wave methode. Hieronder is te zien hoe de ontvangers van de verwachting van 29 november werden ingelicht over de situatie en positieve set-up.

Bitcoin beursverwachting 29 november 2023

Bitcoin Verwachting 29 November

Te zien is het globale verwachte pad naar aanzienlijk hogere koersen en daarbij de uitleg dat de situatie er sterk uitzag, zolang de bodem van de maandag van die week niet werd doorbroken. Dat gebeurde inderdaad niet en de positieve set-up werd benut. Hieronder is de huidige situatie weergegeven.

Bitcoin 6 december 2023

Opwaartse Uitbraak Kwam Inderdaad

Geen toeval

Dat dit zomaar toeval was dat de opwaartse uitbraak kwam, is te makkelijk. Het was namelijk weken geleden dat ik voor het laatste de Bitcoin had behandeld. Ik behandel namelijk alleen de markten waarvan ik een duidelijke / betrouwbare verwachting denk te kunnen geven. En de verwachting van 29 november was de eerste in tijden dus waar ik de Bitcoin koers weer behandelde, omdat ik daar de positieve set-up zag. En dat deze dan ook komt, is voor mij niet als toeval weg te zetten. Het laat hopelijk goed zien wat de meerwaarde kan zijn van de verwachtingen. En ook de AEX (en andere beurzen) volgt de verwachting mooi.

AEX Stijging Ook Volgens Plan

Al lange tijd ben ik positief over de AEX, dat zal geen geheim zijn voor wie de marktbesprekingen al langere tijd volgt. Al ruim 2 maanden geleden (!) gaf ik in de marktbespreking aan (lees hier) dat er lange termijn bodemvorming signalen waren. Daarna werden de ontvangers van de verwachtingen uiteraard verder op de hoogte gehouden van de situatie en die bleef onveranderd positief. Sterker nog: een maandje terug kwam er nog een extra positief signaal bij, wat de afbeelding hieronder laat zien.

AEX beursverwachting 6 december 2023

Stijging AEX Volgens Plan

De AEX verwachting van 10 november had als titel dat er een extra positief signaal was gevormd. Dit was dus al nadat ik enige tijd positief was over de AEX. Hierboven is te zien ook waar dat plaatsvond: rond de 750 op 10 november. De koers stond vandaag bijna op 780.

Profiteer Ook: Probeer 4 Weken

Duidelijk mag zijn wat de meerwaarde hiervan is voor beleggers. En met het volgen van de verwachting, groeit ook de kans dat de verdere verwachting opgevolgd gaat worden. Geen garantie natuurlijk, maar hierboven is behandeld wat er mogelijk is met de verwachtingen.

Zorg dat u op de hoogte blijft als u er echt van wilt profiteren. Dat kan met de 4 weken proef periode, waarin u maar liefst 5x per week de verwachtingen krijgt plus in het weekend de AEX video analyse.

Probeer dat in ieder geval eens uit, meer info daarover is te vinden via deze link. 

MVG,

Mark

Tags: No tags

Add a Comment

You must be logged in to post a comment