ethereum elliottwave 2022 stijging $2000

”Stijging Ethereum: Koers VERDUBBELD. Instapkans Gemist?”

”Koers ETHEREUM Verdubbeld! Maar Instapkans Gemist?”

De koers van de cryptomunt Ethereum is vanaf november tot half april ongeveer verdubbeld. Had u in november graag geweten dat de kans op deze stijging zeer groot was en dat er sprake was van een duidelijke en relatief betrouwbare handelskans?

Zoeken naar bodem

Vanaf de bodem in november rond $1070 wist de koers fors op te lopen: half april stond de koers $1.000 hoger. Bijna een verdubbeling dus van de stand. Deze stijging van Ethereum was volledig volgens verwachting en de bewijzen daarvan laat ik hier zien. Het begon allemaal al op 6 oktober. Nog voordat de echte bodem werd geplaatst, werden de ontvangers van de verwachtingen op de hoogte gesteld van de situatie. Onderstaande afbeelding laat de verwachting van die dag zien.

Elliottwave Ethereum verwachting 2022

Van juni tot augustus was er een stijging gevormd. Dankzij de Elliott wave methode was ik in staat om te zien dat deze stijging zo goed als zeker een vervolg zou krijgen. Niets is natuurlijk echt zeker en het gaat hierbij om kansberekening, maar duidelijk was dat de kans op een vervolgstijging zeer groot was. De boodschap was dan ook dat de daling die vanaf de augustus top was begonnen, niet meer dan een tussentijdse terugval was. En deze terugval zou dus een zeer mooie instapkans op leveren voor de verwachte vervolgstijging. Deze vervolgstijging moest de augustus top weer doorbreken, wat is aangegeven met de groene koersdoellijn. Op 14 april gebeurde dat!

Elliottwave Ethereum beursverwachting 2022 november

Het ging echter niet direct omhoog. De correctiedaling vanaf de augustus top zette nog even door. De afbeelding hierboven laat de verwachting van 22 november zien. In de titel staat nog eens benadrukt dat de situatie van de Ethereum munt het interessantst was. Dat betekent dus dat voor wie posities in wilde nemen, hier de kansen lagen en niet zozeer op de beurzen of overige markten.

DE handelskans

Ook in deze verwachting van 22 november benadrukte ik dat er een stijging tot boven $2.000 minimaal verwacht werd.

Elliottwave Ethereum 2022 instapkans beursverwachting

Een dag later was het helemaal bal, zie de afbeelding hierboven. Wanneer ik het teruglees, valt op hoe duidelijk ik probeerde te zijn met het aangeven hoe kansrijk de situatie was. Wederom geef ik aan dat het niet de beurzen zijn, maar gewoon deze en alleen deze markt voor een zeer kansrijk instappunt voor een potentieel grote winst. Duidelijk mag zijn dat de ontvangers van de verwachtingen meerdere malen werden ingelicht over de grote kans op de forse stijgingsfase in de periode oktober – november.

Enkele dagen later was een extra signaal gegeven wat aangaf dat de kans was gegroeid dat de stijging was begonnen. Zie de onderstaande afbeelding.

5-wave elliottwave ethereum 2022

En op 29 november was de titel dat Ethereum gestart was met de grote opmars tot ‘’ruim boven $2.000’’.

beursverwachting ethereum elliottwave 5-wave

 

 

 

Tussentijdse dips horen er echter bij en de verwachtingen helpen om daarbij het overzicht te houden en te focussen op de hoofdrichting. Een dag later was er nog een extra bevestiging dat de weg naar $2.000 hoogstwaarschijnlijk was ingezet zoals hieronder is te zien.

 

ethereum elliottwave 2022 stijging $2000

 

Tussentijdse dips gaven extra instapkansen

 

Een belangrijk niveau was doorbroken en niets stond een verdere stijging nog in de weg. Maar zoals gezegd waren er wel tussentijdse dips. Hieronder is dit te zien in de verwachting van 20 december.

Beursverwachting elliottwave ethereum dip

Dankzij de Elliott methode kon worden vastgesteld welke grens belangrijk was om zeer positief te kunnen blijven. De koers bleef daar ruim boven, maar het is dus fijn om te weten wanneer die grenzen er zijn en welke koersen daarbij horen. Daar zijn de verwachtingen voor. Het heeft voorkomen dat mensen het vertrouwen in de verdere stijging van Ethereum zouden verliezen. Dit vertrouwen werd in maart nog even op de proef gesteld.

Elliottwave ethereum maart 2023

Na een stijgingsperiode waar de koers al boven de $1700 was gekomen, zakte Ethereum begin maart namelijk even fors weg in korte tijd. De situatie was echter zo dat er genoeg ruimte was voor een correctiedaling zonder dat de grotere opwaartse trend in gevaar kwam. De verwachting van 10 maart bijvoorbeeld, hierboven weergegeven, laat dit zien. Nogmaals werd aangegeven dat deze daling een (her)kans was om posities in te nemen voor de verwachte vervolgstijging naar minimaal $2.000.

Stijging Ethereum bereikt koersdoel

Beursverwachting Elliottwave ethereum koersdoel 2023

En vrijdag 14 april was het zover. De koers doorbrak de top uit augustus en daarmee werd het koersdoel bereikt. Hierboven is de situatie van die dag weergegeven. De groene koersdoellijn is doorbroken.

Mis de volgende kansen niet: kennismakings korting

Nu is de kans groot dat u dit artikel leest en dat u niet de verwachtingen destijds heeft ontvangen waar de instapkans voor de verwachte stijging van Ethereum in werd behandeld.

Uiteraard kan dat niet meer worden veranderd.

Wel kunt u zorgen dat u erbij bent wanneer de volgende echte handelskans zich voordoet. Het verhaal hierboven laat zien wat er mogelijk is.

Uiteraard is dit geen garantie en zijn niet alle verwachtingen foutloos, maar het is een indicatie van wat mogelijk is.

Probeer de verwachtingen gewoon eens 2 maanden uit tegen een mooie kennismakingsprijs.

Klik hier voor meer info.

Tags: No tags

Add a Comment

You must be logged in to post a comment